AlgemeenTrouwen op een molen bij De Korenmolen

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een prachtige trouwlocatie? Schrijf je dan in voor een live rondleiding bij De Korenmolen op zondag 19 april tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.

Trouwen bij een molen

De Korenmolen is gevestigd aan de dijk in Maasbommel, een idyllisch plaatsje in het Land van Maas en Waal, onder de wieken van een gerestaureerde molen.

Deze prachtige locatie aan de Maas is één van de mooiste plekjes in het Land van Maas en Waal. De Korenmolen is een perfecte plek om te trouwen, feesten en zelfs om te slapen.

Maasbommel ligt bij ‘De Gouden Ham’, een indrukwekkend en veelzijdig water- en natuurgebied op de grens van Gelderland en Brabant. De molen, de Maas en de slingerende dijk vormen een sprookjesachtig decor voor een huwelijk.

Jullie kunnen letterlijk op de molen trouwen, of in één van onze zalen met prachtig uitzicht op het water. Zondag 19 april kunnen jullie de locatie ‘live’ te bezichtigen.

Graag stellen we in overleg een trouwarrangement op maat samen. Op onze website vinden jullie een voorbeeld van een trouwarrangement bij De Korenmolen. Uiteraard is alles volledig af te stemmen op jullie wensen.

Hoe werkt zo’n online rondleiding?

Op Toptrouwlocaties.nl kunnen bruidsparen zich aanmelden voor de Online Route bij De Korenmolen. Jullie kunnen vervolgens kiezen uit vier online rondleidingen op zondag 19 april. Dit gebeurt via Zoom op vaste tijdstippen, namelijk: 11 uur, 12 uur, 14 uur en 15 uur. Omdat de rondleidingen ‘live’ gegeven worden kunnen jullie ook direct vragen stellen.

Doe gratis en vrijblijvend mee

Uit onderzoek is gebleken dat veel bruidsparen, ondanks de periode, graag door willen gaan met het plannen van hun bruiloft. Er is nu juist extra veel tijd om alles uit te zoeken. Ruim 75% van de stelletjes heeft aangegeven een rondleiding via video te willen doen.

Een online rondleiding bij De Korenmolen is helemaal gratis en vrijblijvend. Bovendien is het mogelijk om meerdere locaties op één dag te bekijken, om zo een goede vergelijking te kunnen maken.

Meld je direct aan via deze link.

Unieke trouwlocatie(s)

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie voor jullie droombruiloft? Dan is De Korenmolen zeker een bezichtiging waard. Daarnaast kunnen jullie ook eens kijken bij Moeke Mooren, waar jullie kunnen trouwen op een boot. Ook overnachten is mogelijk.

Wij heten jullie van harte welkom om beide locaties ‘live’ te komen bezichtigen op zondag 19 april.

Aanmelden voor de live rondleiding

Schrijf je in via toptrouwlocaties.nl dan ontvang jij voor 19 april de linkjes naar de live videostreams.

Blijf lekker thuis, installeer jezelf op de bank of in de tuin met een cappuccino of een goed glas wijn en ontdek een droomlocatie voor jullie trouwdag. Have fun!