Durft u de uitdaging aan?

Probeer binnen een uur te ontsnappen uit een onvoorspelbare escape room.

Een escape room is een spannende activiteit waarbij u wordt opgesloten in een ruimte. Het doel is om de geheimen van de ruimte te ontrafelen en binnen één uur te ontsnappen. De kunst is om zo goed mogelijk samen te werken. Stapje voor stapje komt u verder om het mysterie op te lossen en te ontsnappen.

Kies uit een van de verschillende spannende kamers met allen hun eigen thema en uitdagingen!

Nieuw: Kamer 13

Deze enge Escape Room is onlangs geopend in Appeltern.

De wereldberoemde archeoloog Josep Moreno landt in maart 1921 bij Moeke Mooren in Appeltern. Josep verblijft in het hotel, omdat hij bezig is met een grootschalige opgraving. Josep is op zoek naar een raadselachtig voorwerp. Hiermee kan hij naar de wereld der geesten reizen. Wanneer Josep het voorwerp op een avond vindt, zijn alle gasten uit het hotel plotseling spoorloos verdwenen. Durft u naar de geestenwereld te reizen en uit te zoeken wat er gebeurd is? Pas op! Als u te lang verblijft in de wereld der geesten zit u voor eeuwig vast in het hiernamaals.

Moeke's kamer

Moeke Mooren bewaart een eigenaardig geheim in haar kamer. Ontdekt u welk geheim?

In Moeke’s kamer waant u zich in de huiskamer van Moeke Mooren aan het begin van de 20e eeuw. De veervrouw leidde ogenschijnlijk een eenvoudig leven in haar huisje aan het water. Het leven van een veervrouw betekende hard werken voor een schamel loon, opstaan bij nacht en ontij en in alle jaargetijden op het water. Wat weinig mensen weten is dat Moeke Mooren een eigenaardig geheim bewaarde in haar huiskamer. Lukt het jullie om te ontdekken wat haar geheim was?

Cold case De Blauwe Sluis

De tijd tikt na het heropenen van een oude zaak. Kunt u de moordenaar aanwijzen?

De moordzaak aan de Blauwe Sluis was een gesloten dossier. In de jaren zeventig is de zaak echter heropend, omdat er nieuwe informatie opgedoken was. Jullie gaan als cold case team aan de slag om alsnog de moordenaar te achterhalen. De verjaringstermijn verstrijkt bijna. Het onderzoek moet nu worden afgerond en bevindt zich in een kritieke fase. Stap in de schoenen van het cold-case-team en wijs de moordenaar aan. Het bijzondere aan deze kamer is dat er een tweede kamer is zodat u in teams tegen elkaar kunt spelen, dus ook geschikt voor grotere groepen.

Pompen of verzuipen

De dijk staat op inzakken. Lukt het u mens en dier te redden?

In het land van Maas en Waal is het element water zeer nadrukkelijk aanwezig. Misschien iets te nadrukkelijk? Het water staat zo hoog dat het een gevaar voor mens en dier oplevert. Dat betekent dat jullie moeten pompen of verzuipen. De dijk staat op inzakken, het water lijkt overal vandaan te komen. Lukt het jullie om het water veilig achter de sluis te laten zakken? Het bijzondere aan deze kamer is dat er veel te doen is, ook voor kinderen vanaf 10 jaar. Dat maakt deze escaperoom tot een spannende familiekamer.

Escape en Diner Pompen of Verzuipen

Diner in de Korenmolen

Heerlijk dineren onder de wieken van de gerestaureerde Korenmolen.

In ons restaurant met open keuken kunt u genieten van verfijnde, culinaire creaties. Verras uw smaakpapillen met een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu bij De Korenmolen. In onze keuken werken wij uitsluitend met verse, lokale streekproducten.

Onze ambachtelijke wijze van koken, fijne gastvrijheid en sfeervolle locatie zorgen ervoor dat het een ware beleving wordt! Na afloop kunt u hier ook terecht voor een gezellige borrel.

Diner bij De Korenmolen

Het Programma

Escape room

Probeer zo snel mogelijk te ontsnappen uit een van de spannende escape rooms.

Diner bij De Korenmolen

Geniet van een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu bij De Korenmolen. Na afloop kunt u hier gezellig naborrelen.

Prijzen & Voorwaarden

Volwassenen € 46,50
Kinderen (8-12 jaar) € 23,25

 • Kinderen onder begeleiding van volwassenen
 • Minimaal 4 (volwassen) personen
 • Met Pasen en Kerst geldt een ander tarief

Algemeen

 • Appeltern ligt centraal in Nederland, vlakbij Nijmegen, Tiel en Oss
 • Rolstoelvriendelijk
 • Honden zijn in het restaurant niet toegestaan
 • Groot en gratis parkeerterrein

  Direct reserveren

  Wilt u een onvergetelijke ervaring en graag reserveren? Bel dan direct 0487-542610 of vul het formulier hieronder in. U krijgt van ons een bevestiging zodra wij uw reservering hebben behandeld.   

   

  Aanhef: