Vakantiehuis

Overnachten in een splinternieuwe sfeervolle groepsaccommodatie.

Logement De Stoep is een luxueus vakantiehuis op 100 meter afstand van De Korenmolen. Het vakantiehuis is gevestigd in een voormalig stoomgemaal uit 1913, dat dankzij een grondige verbouwing van alle gemakken is voorzien. Wat is overgebleven zijn authentieke details en een prachtig uitzicht over de Blauwe Wetering en het weidse polderlandschap.

Het is een multifunctionele accommodatie voor individuele gasten, maar ook voor groepen tot maar liefst 30 personen. De ideale uitvalsbasis voor een gezellig verblijf met familie, vrienden of collega’s.

Logement De Stoep

Geniet van de vele faciliteiten en de prachtige waterrijke omgeving.

De prachtige omgeving waar van alles te beleven valt en de vele faciliteiten van het vakantiehuis maken uw verblijf compleet! De vakantiewoning beschikt over een luxe keuken, gezellige woonkamer, comfortabele slaapkamers en meerdere terrassen met schitterend uitzicht over het water.

Doordat hotel Moeke Mooren op een steenworp afstand ligt, kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van het 4-sterrenhotel. In het restaurant worden dagelijks heerlijke gerechten bereid, zowel het ontbijt, lunch en diner. Ook worden er door de Korenmolen en Moeke Mooren leuke binnen- en buitenactiviteiten aangeboden.

Groepsaccommodatie

Met groepen tot 30 personen overnachten. Gezellig eropuit met familie, vrienden of collega’s.

De vakantiewoning is geschikt voor maximaal 14 personen (5 slaapkamers). Daarnaast staan u eventueel ook nog twee vakantiestudio’s voor maximaal 4 personen per studio ter beschikking en drie hotelkamers voor maximaal 2-4 personen per kamer. Zo kunt u met maximaal 30 personen in De Stoep verblijven.

Grotere groepen? In combinatie met hotel Moeke Mooren, gelegen op 100 meter afstand van het Logement De Stoep, kunnen er groepen van maximaal 50 personen overnachten.