Iets te vieren?

Wij maken van uw feest graag een droomfeest. In overleg met u stellen we een arrangement op maat samen, zodat u onbezorgd kunt genieten van een onvergetelijke dag.

Uw verjaardag, huwelijksjubileum, babyshower, familiereünie, trouwerij, vergadering of bedrijfsfeest zal tot in de puntjes verzorgd zijn. Dankzij de verschillende drankjes, hapjes en kleine gerechtjes zullen uw gasten niets tekort komen.

Ruime keuze voor feesten

Swingen met een band of dj in de graanschuur, lekker borrelen aan de bar, heerlijk vertoeven op het terras onder de molen of een zaal huren. Wij bieden tal van mogelijkheden voor uw feest.

Feesten voor grote groepen

Feesten in stijl doet u bij De Korenmolen. De Korenmolen is hét adres voor:

  • Gezellige borrels (tot 150 personen)
  • Culinaire diners (tot 100 personen)
  • Walking diners (tot 120 personen)
  • Swingende feesten (tot 200 personen)
  • Feesten voor gezelschappen tot 200 personen

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor uw feest kunnen betekenen? Bel ons dan voor meer informatie: 0487 54 2610 of download onze brochure!

Feestarrangementen

Graag stellen wij in overleg met u een arrangement samen voor een onvergetelijk feest.

Bel voor meer informatie: 0487 54 2610.

Trouwarrangement

Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe een trouwarrangement eruit kan zien:

Ontvangst

Een half uurtje een gemoedelijke ontvangst met de daggasten voor de huwelijksvoltrekking. In spanning wachten op het bruidspaar onder het genot van koffie en thee, eventueel met luxe sandwiches en broodjes. Bij mooi weer lekker in de omliggende tuin.

  • Indicatie dranken € 6,00 (1/2 uur)
  • Sandwiches en broodjes € 8,50 p.p.

Borrel / receptie

Een gezellige borrel op het terras (bij mooi weer). Live muziek kan hierbij leuk zijn. We richten de diverse ruimtes in met gezellige zitjes en aangeklede statafels voor een bijzondere middag.

Tijdens de middag schenken we witte, rose en rode wijnen, frisdranken, vruchtensappen, bier van het fust en alle andere dranken in overleg. Natuurlijk zijn er ook culinaire hapjes die we uitserveren. Denk bijvoorbeeld aan huisgemaakte bittergarnituren, Van Dobben bitterballen en dergelijke.

  • Indicatie dranken € 14,50 p.p. (uitgaande van 2 uur)
  • Hapjes en proeverijtjes vanaf € 12,50 (5 p.p.)

Diner

Bij De Korenmolen zijn vele mogelijkheden voor diners: van 2 tot 5 gangen. Of een walking diner, waarbij we vooraf samen een passend menu samenstellen.

Feest

Feesten in stijl bij De Korenmolen. Het swingende gedeelte met een bandje of dj in het restaurant en lekker borrelen op het terras.

Gedurende de avond serveren we uw gasten heerlijke hapjes, proeverijtjes en amuses. Kortom, een culinaire belevenis.