Trouwen bij de Korenmolen

Geef het ‘jawoord’ in of op de molen.

De Korenmolen is een prachtige en unieke locatie voor een huwelijksvoltrekking. De Molen, de Maas, de dijk en omliggende natuur vormen een sprookjesachtig decor voor de mooiste dag van uw leven.

U kunt trouwen op de molen, in de Graanschuur of in onze Panoramalounge. Alles is mogelijk.

Trouwen bij de Korenmolen

Officiële trouwlocatie

Unieke trouwlocatie in Gelderland

De Korenmolen is een officiële trouwlocatie van de gemeente West Maas en Waal. In combinatie met een borrel, diner of feest in het restaurant, kan het jawoord bij De Korenmolen gegeven worden.

U kunt trouwen op de molen, in onze Graanschuur of in onze Panoramalounge. Alles is mogelijk.

Trouwarrangementen

Graag stellen we in overleg met u een arrangement op maat samen. Hieronder ziet u een voorbeeld van een trouwarrangement.

Ontvangst

Een half uurtje een gemoedelijke ontvangst met de daggasten voor de huwelijksvoltrekking. In spanning wachten op het bruidspaar onder het genot van koffie en thee, eventueel met luxe sandwiches en broodjes. Bij mooi weer lekker in de omliggende tuin.

  • Indicatie dranken € 6,00 (1/2 uur)
  • Sandwiches en broodjes € 8,50 p.p.

Borrel / receptie

Een gezellige borrel op het terras (bij mooi weer). Live muziek kan hierbij leuk zijn. We richten de diverse ruimtes in met gezellige zitjes en aangeklede statafels voor een bijzondere middag.

Tijdens de middag schenken we witte, rose en rode wijnen, frisdranken, vruchtensappen, bier van het fust en alle andere dranken in overleg. Natuurlijk zijn er ook culinaire hapjes die we uitserveren. Denk bijvoorbeeld aan huisgemaakte bittergarnituren, Van Dobben bitterballen en dergelijke.

  • Indicatie dranken € 14,50 p.p. (uitgaande van 2 uur)
  • Hapjes en proeverijtjes vanaf € 12,50 (5 p.p.)

Diner

Bij De Korenmolen zijn vele mogelijkheden voor diners: van 2 tot 5 gangen. Of een walking diner, waarbij we vooraf samen een passend menu samenstellen.

Feest

Feesten in stijl bij De Korenmolen. Het swingende gedeelte met een bandje of dj in het restaurant en lekker borrelen op het terras.

Gedurende de avond serveren we uw gasten heerlijke hapjes, proeverijtjes en amuses. Kortom, een culinaire belevenis.

Hoe werkt het en wat zijn de kosten?

De Korenmolen (en dan in het bijzonder onze Molen) is een officiële trouwlocatie voor trouwceremonies tot max. 80 personen. Ofwel de ambtenaar van de burgerlijke stand komt gewoon naar u toe, in plaats van andersom.

De Korenmolen zelf staat ingeschreven als trouwlocatie, wat betekent dat u enkel een formulier hoeft aan te aanvragen bij de gemeente om te trouwen op locatie. Vervolgens tekenen wij beiden het formulier en dat was het.

De gemeente vraagt een bijdrage voor het trouwen op locatie en wij alleen wanneer u enkel uw trouwceremonie bij ons wilt houden. Blijft u tevens bij ons lunchen, dineren of feesten (of een combinatie hiervan) dan rekenen wij geen kosten voor de ‘zaalhuur’.

Kortom, maakt u gebruik van de Korenmolen als trouwlocatie in combinatie met één van onze diverse arrangementen, dan rekenen wij geen kosten voor de trouwceremonie.

Meer informatie

Graag lichten wij het nodige toe wat betreft het concept ‘trouwen bij de Korenmolen’ in een persoonlijk gesprek.

Wellicht heeft u al wat inspiratie opgedaan voor een invulling van deze mooie dag vanuit de vorige en volgende pagina’s van deze informatiemap, maar wellicht zijn er nog wat open vragen, welke wij uiteraard graag beantwoorden.

Contactformulier