Sinds de zomer van 2015 is het dan zo ver. U kunt ook overnachten bij de Korenmolen. Noem het een mini-hotel of Bed & Breakfast – kleinschalig zijn we in ieder geval wel, want we beschikken over slechts twee absoluut prachtige kamers. Waarbij u in ‘Molenzicht’ heel logisch uitkijkt op de wieken van de molen en waarbij ‘Onder Zeil’ uitzicht biedt op de dijk aan de overkant.

Nog leuker is wanneer u uw bezoek combineert met een heerlijk diner in ons restaurant. En ook zakelijk gezien zit u gebeiteld, daar u na een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst direct een overnachtingsplek hebt. Handig voor diegenen die net even niet om de hoek wonen.

Faciliteiten

 • Twee éénpersoonsbedden (wel of niet aan elkaar geschoven)
 • Eigen badkamer met douche, wastafel en toilet
 • Televisie
 • Koffie & thee faciliteiten
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkeren
 • Uitzicht op de molen of de dijk

Prijzen 
Overnachten in ‘Molenzicht’ of ‘Onder Zeil’ één persoon
€ 82.50 per kamer per nacht
(Inclusief ontbijtbuffet in Hotel Moeke Mooren en toeristenbelasting)

Overnachten in ‘Molenzicht’ of ‘Onder Zeil’ twee personen
€ 105 per kamer per nacht
(Inclusief ontbijtbuffet in Hotel Moeke Mooren en toeristenbelasting)

Overige informatie
Inchecken kan vanaf 16.00 uur (eventueel eerder, maar dan dient u dit duidelijk door te geven bij de reservering) en uitchecken kan tot 11.00 uur. ‘s Ochtends zorgen wij voor een ontbijtpakketje die voor u klaarstaat in de koelkast van de naastgelegen keuken. U kunt daar ook zelf koffie en thee klaarmaken.  De Bed & Breakfast kamers zijn enkel per trap te bereiken.

  Direct reserveren

  Wilt u een onvergetelijke ervaring en graag reserveren? Bel dan direct 0487-542610 of vul het formulier hieronder in. U krijgt van ons een bevestiging zodra wij uw reservering hebben behandeld.   

   

  Aanhef:

  Impressie