Kom, proef en geniet bij de gastvrije en gezellige Korenmolen.

Bij De Korenmolen kunt u naast lekker lunchen of dineren, ook terecht voor een heerlijk kopje koffie of een gezellige borrel.

In ons restaurant met open keuken kunt u genieten van verfijnde, culinaire creaties. Verras uw smaakpapillen met een Korenmolen Special of een vijfgangen verrassingsmenu. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse, lokale streekproducten.

Onze ambachtelijke wijze van koken, fijne gastvrijheid en sfeervolle locatie zorgen ervoor dat eten een ware beleving wordt.

Open keuken restaurant De Korenmolen

Onze kaarten

Direct een tafel reserveren?

Restaurant op een bijzondere locatie

Geniet van een hapje en een drankje aan de dijk met een prachtig uitzicht op ‘De Gouden Ham’.

De Gouden Ham is een veelzijdig waterrecreatiegebied in het Land van Maas en Waal. De Korenmolen ligt aan de Maasdijk in Maasbommel, bij een schitterend gerestaureerde Molen. Onder de wieken van de molen kunt u genieten van onze gastvrijheid en uitgebreide aanbod. De combinatie van de bijzondere locatie met streekgerechten maakt dineren bij De Korenmolen zo uniek.

Gastensteiger Korenmolen

Seizoensgebonden gerechten

Onze culinaire gerechten worden ambachtelijk en met liefde bereid.

Het menu van De Korenmolen is seizoensgebonden. Zo heeft De Korenmolen een driegangen maandmenu dat elke maand wordt aangepast. Probeer iedere maand een nieuw maandmenu en laat u verrassen.

seizoensgebonden gerechten - Salade gerookte zalm en gamba's

Wildavonden

Culinair genieten tijdens de Wildavonden bij De Korenmolen.

Speciaal voor wildvlees liefhebbers organiseert De Korenmolen op vrijdag 27 en zaterdag 28 november wildavonden. Op zaterdag 28 november is er live muziek van Kim de Boer. Geniet van een 5-gangen Wildmenu, inclusief glas Cava en amuse voor €48,-.

Wildavonden bij De Korenmolen

Sfeerimpressie De Korenmolen