AlgemeenZomeractiviteiten De Korenmolen

De zomervakantie is voor de meeste mensen begonnen. Dit jaar is de zomervakantie natuurlijk anders dan andere jaren. Om jezelf niet te vervelen deze zomer zet De Korenmolen vijf leuke zomeractiviteiten voor je op een rijtje.

1. Dagje Gouden Ham

Dagje Gouden Ham zomeractiviteiten

De eerste leuke zomeractiviteit bij De Korenmolen is Dagje Gouden Ham. Dit populaire arrangement is een dagvullend programma en bestaat uit:

  • Een rondvaart op passagiersschip De Sluizer, 
  • Een leuke activiteit bij Moeke Mooren naar keuze. Je kan kiezen uit: bowlen, indoor midgetgolf, oud-Hollandse XL spelen. Of escape room, met een toeslag van €11,- per persoon. 
  • Met als afsluiting een heerlijk 4-gangen verrassingsmenu bij De Korenmolen.

2. Wandelen en Struinen langs de Maas

Wandelen en Struinen zomeractiviteiten

Ga deze zomer lekker wandelen door het prachtige natuurgebied De Mooringerwaarden. Wil je gaan wandelen met een grote groep? Dan kan je deze wandeltocht boeken met een professionele IVN-gids. Na afloop kan je genieten van het 3-gangen maandmenu onder de wieken van de Korenmolen. Wandelen en struinen langs de Maas is niet alleen super mooi, maar ook super gezond.

3. Escape Room en Diner

Escape Room en Diner zomeractiviteiten

Heb je deze zomer zin in spanning en avontuur? Dan ben je met het escape room en diner arrangement van De Korenmolen aan het goede adres. Je hebt een uur de tijd om te ontsnappen uit een van de spannende escape rooms. Bij deze zomeractiviteit heb je de keuze uit vier verschillende escape rooms: Kamer 13 (nieuw!), Moeke’s Kamer, Cold case De Blauwe Sluis of Pompen of verzuipen. Na afloop van deze spannende activiteit kan je bijkomen en genieten van het 3-gangen verrassingsmenu van De Korenmolen. 

4. Zomerstrippenkaart van Moeke Mooren

Zomerstrippenkaart zomeractiviteiten
1200

Een aanrader: de zomerstrippenkaart van Moeke Mooren. Voor slechts €60,- p.p. voor volwassenen en €30,- p.p. voor kinderen kan je een hele zomer lang genieten van leuke zomeractiviteiten bij Moeke Mooren:

  • 1x Bowlen
  • 1x Rondvaart
  • 1x Ontbijt
  • 1x Lunch
  • 1x Tafelgrillen of 3-gangen diner
  • 1x Retro XL games

Daarnaast ontvangen strippenkaarthouders onbeperkt 10% korting op de escape rooms, diners bij De Korenmolen en hotelovernachting(en) bij Moeke Mooren. 

5. Thuis genieten van onze afhaal- en bezorgservice

High Tea De Korenmolen zomeractiviteiten

Vanwege de coronacrisis is De Korenmolen begonnen met afhalen en bezorgen. Deze zomer kan je ook thuis genieten van onze heerlijke gerechten. Bestel bijvoorbeeld een picknick to go voor in de tuin, een broodje voor onderweg van onze take-away of een afhaal high tea voor een feestje.

Nog meer tips voor leuke zomeractiviteiten?

We hopen dat je met dit blog wat inspiratie hebt gekregen voor leuke zomeractiviteiten. Op onze website vind je nog meer leuke zomeractiviteiten, zoals Tuk Tuk en culinair, sloep en culinair en meer. 
Kijk gerust rond op onze website of op die van Moeke Mooren wat we nog meer te bieden hebben aan leuke zomeractiviteiten.