AlgemeenVaderdag High Beer

Het is bijna zo ver: Vaderdag! Op 21 juni mogen we papa weer lekker in het zonnetje zetten. En dat heeft hij zeker verdiend! De afgelopen periode was voor veel vaders een behoorlijke uitdaging: thuiswerken, schoolmeester zijn of heel hard werken in de zorg of een ander cruciaal beroep. Of was het misschien vooral thuisblijven en afstand houden van kinderen en kleinkinderen?

Moederdag vierden we nog met strenge coronamaatregelen, maar gelukkig mogen we nu steeds een beetje meer. Vaderdag is daarom de ideale gelegenheid om weer samen op stap te gaan. Want een leuk dagje uit is het beste Vaderdagcadeau dat je kunt geven! Kom je ook naar de Korenmolen?

Vaderdag High Beer

Speciaal voor alle vaders organiseren we een high beer op Vaderdag. Een high beer is de tegenhanger van de high tea! De proeverij bestaat uit 3 bieren, met proefglazen en bijpassende huisgemaakte hapjes. De bier-spijscombinaties zijn speciaal samengesteld door het team van de Korenmolen. De bieren versterken het gerechtje, waardoor er een unieke smaakbeleving ontstaat.

Tijdens het arrangement krijg je schriftelijk uitleg over de bieren die geserveerd worden en de bijpassende hapjes van vis en-vleesgerechten. Ook is er een leuke verrassing inbegrepen!

Korenmolen Thuismenu

Dessert Korenmolen Thuismenu juni

Loopt het water jou uit de mond bij het zien van dit heerlijke dessert? Wacht maar tot je de rest gezien hebt. Om je vingers bij af te likken! Verras vader met een culinaire avond thuis. Je hoeft geen sterrenkok te zijn om een sterrendiner te kunnen maken. Nee, wij bereiden alles voor 80% voor en jij hoeft enkel nog de finishing touch te doen met hulp van een instructievideo. Hoe makkelijk is dat?

Het Korenmolen Thuismenu van juni

Op Vaderdag kun je onderstaand 3-gangen thuismenu bestellen:

Voorgerecht 
Tartaar van black tiger garnalen | quinoa | venkel | mango | limoenmayonaise

Hoofdgerecht
Kalfsribeye van de BGE | linzen | bospeen| spitskool | kruidenboter

Dessert
Bananentaartje | chocolade crumble | framboos | caramelsaus

Verras vader met een picknick

Gaan jullie een stukje wandelen of fietsen op Vaderdag? Verras vader dan met een heerlijke picknick. Bij De Korenmolen kun je een rijkelijk gevulde picknickbox afhalen. Deze bevat diverse broodjes (breekbrood met brie, wrap met serranoham en sandwich met gerookte zalm), huisgemaakte zoete lekkernij en een smoothy van vers fruit.

Kom een hapje eten bij De Korenmolen

Op ons terras met uitzicht op het water is het heerlijk vertoeven. Als het minder mooi weer is, kunnen jullie gezellig binnen zitten in ons sfeervolle restaurant. Kom langs voor een kop koffie met gebak, lunch of diner en verras vader met een bezoek aan De Korenmolen.

Nog meer Vaderdag tips?

We hopen je met dit blog wat inspiratie te hebben gegeven wat je zoal kunt doen op Vaderdag. Kijk rustig rond op onze website wat we nog meer te bieden hebben en kijk ook eens bij Moeke Mooren voor nog meer Vaderdag activiteiten.