AlgemeenConcept make-over De Korenmolen

Ja, je leest het goed! De Korenmolen krijgt een concept make-over. De Korenmolen wordt een luxe pannenkoekenhuis. Nu de conceptverandering steeds dichterbij komt, vertellen we je graag wat meer over ons vernieuwde concept.

Pannenkoeken, wafels, poffertjes en meer

Alles staat vanaf de heropening van De Korenmolen in het teken van pannenkoeken, wafels, poffertjes en zoetigheden. Daarnaast is er een drankenkaart met hippe koffie’s, thee, sappen, freak- en milkshakes. Vlees, vis en vegetarische gerechten zullen uiteraard ook niet ontbreken op de kaart. De oude vertrouwde High Tea’s blijven we in dit concept voeren. Maar ook churros, Kaiserschmarren en andere specials zullen regelmatig op de kaart komen te staan.

Dit en meer van ons vernieuwde concept zal de komende tijd via onze socials gedeeld worden. Houd deze dus ook in de gaten om op de hoogte te blijven (Instagram & Facebook).

Moeke Mooren in een nieuw jasje

Heb je ook al van de verbouwing van Moeke Mooren gehoord? Naast De Korenmolen krijgt ook Moeke Mooren een make-over! Moeke Mooren is inmiddels al 5 maanden bezig met een grondige verbouwing. En met grondig bedoelen we ook echt grondig. Alles wat je maar kunt bedenken, krijgt een make-over.

De medewerkers van Moeke Mooren zijn hard aan de slag!

Door corona moest ook Moeke Mooren de deuren genoodzaakt sluiten en dit gaf ze de tijd om flink aan de slag te gaan met alles verbouwen. Ook onze medewerkers hielpen volop mee. Inmiddels zijn we vijf maanden verder en begint het al ergens op te lijken. Je gaat Moeke Mooren straks niet meer terug herkennen.

Een tipje van de sluier hoe Moeke Mooren eruit gaat zien

Verbouwing Moeke Mooren plannen
  • Open keuken,
  • Moderne bowlingbanen (i.p.v de retrobanen),
  • XL-games (i.p.v de Oudhollandse spelen),
  • Nieuw loungegedeelte voor onze hotelgasten,
  • Nieuw ontbijtconcept,
  • Frisse nieuwe look op onze terrassen.

Nog een tipje van de sluier: ook een nieuwe website en logo staan op de planning bij Moeke Mooren. Dit en meer van de verbouwing van Moeke Mooren zullen zij de komende tijd gaan delen via social media. Houd dus ook de socials van Moeke Mooren in de gaten om op de hoogte te blijven (Instagram & Facebook)!