AlgemeenHigh Tea tussen Den Bosch en Nijmegen

De echte theeleuten zijn er dol op: een high tea! Een high tea staat gelijk aan een middag vol plezier, gezelligheid, heerlijke gerechtjes en uiteraard een overvloed aan thee. Bij De Korenmolen kan je kiezen uit verschillende high tea arrangementen. 

High Tea in het restaurant

High Tea in het restaurant

De Korenmolen biedt een sfeervolle ambiance voor een high tea. Neem plaats bij de open haard, lounge op een van onze comfortabele banken of klets gezellig bij aan een tafel. Een high tea bij De Korenmolen duurt ongeveer twee uur. Je kunt kiezen uit High Tea Maasbommel of High Tea De Korenmolen.

Geniet van verschillende lekkernijen:

  • Een mini soep van de dag
  • Harige sandwiches
  • Hartige quiche
  • Muffins
  • Macarons
  • Scones met smeersels
  • En andere huisgemaakte zoetigheden

High Tea Maasbommel kost €19,50 p.p en kinderen tot en met 12 jaar krijgen 50% korting bij beide arrangementen. 

High Tea De Korenmolen is een luxe high tea waarbij je wordt ontvangen met bubbels en waarbij je als extra een mini dessert van de dag krijgt. Dit arrangement kost €26,50 p.p.

Tip: een high tea is een origineel en leuk cadeau om te geven maar natuurlijk ook om te krijgen!

High Tea De Korenmolen zomeractiviteiten

Afhaal High Tea

Naast een high tea in ons restaurant kan je ook een high tea afhalen of thuis laten bezorgen. Erg leuk om te doen met vrienden, vriendinnen, collega’s of familie. Zorg zelf voor een gezellige setting en wij verzorgen alle hapjes, thee en koffie.

Diner bij De Korenmolen

Liever een gewone (maar net zo lekkere) lunch of diner?

Natuurlijk is dit ook mogelijk in ons restaurant! Leuk om bijvoorbeeld te kiezen voor het driegangen maandmenu van De Korenmolen. Zo kan je steeds weer een nieuw maandmenu proberen en je smaakpapillen verrassen.