AlgemeenNieuwe kaart juni

Bij de Korenmolen kan het allemaal! Sinds 1 juni mogen wij weer gasten ontvangen. Reden genoeg om jullie even bij te praten over alle mogelijkheden bij de Korenmolen. Want we hebben in de afgelopen maanden natuurlijk niet stilgezeten. In de coronamaanden hebben wij ons aanbod verder uitgewerkt, waardoor jullie nu met nog meer plezier naar de Korenmolen komen.

Kom proeven van onze vernieuwde menukaart

Een nieuw begin, een nieuw menu! Wat goed en vertrouwd is, hebben we natuurlijk gehouden: onze ambachtelijke manier van koken met fijne, verse streekproducten. Daarom staan wij bekend en dat is een vaststaand feit. Maar de gerechten op onze menukaart zijn wel vernieuwd.

Kies je voor een verrassingsmenu of eet je liever à la carte? Ieder gerecht is een culinair feestje op jouw bord. We leggen je graag in de watten tijdens een gezellig avondje uit. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen hebben wij een speciale kinderkaart met allerlei lekkers voor de kleinsten.

In verband met de coronamaatregelen mogen mij maximaal 30 gasten ontvangen. Op tijd reserveren is daarom een goed idee.

Goed nieuws: afhalen en bezorgen blijft mogelijk bij de Korenmolen!

Korenmolen Thuismenu juni

Niet iedereen voelt zich vrij genoeg om weer lekker op pad te gaan. Daarom willen wij ook de mensen die nog thuisblijven, het lekkers van de Korenmolen blijven bieden. Met het thuismenu kun je ook daar genieten van een heerlijk diner. Onze koks doen het grote, voorbereidende werk. En jij maakt het met een paar simpele stappen af. Iedere maand bieden we een nieuw menu aan. Met een praktische instructievideo voor een perfect resultaat. Koken was nog nooit zó leuk en gemakkelijk!

Apart koken voor de kinderen? Dat is niet nodig. Bestel er lekker een kindermenu bij. Dan is het voor iedereen een feest aan tafel! Een stukje brood vooraf en een flesje wijn erbij, maken het natuurlijk helemaal af. Bestellen kan op vrijdag, zaterdag en zondag. Eet smakelijk!

Take Away

De zomer hangt in de lucht! Buiten zijn en genieten van fijn gezelschap, wordt nog leuker met iets lekkers erbij. Van woensdag tot en met maandag kun je verschillende kleine en wat grotere gerechten afhalen bij onze Take Away. Zo fijn om op de warme dagen niet zelf te hoeven koken!

Picknick To Go

Een dagje weg begint niet meer met broodjes smeren voor de lunch. Tenminste, als je kiest voor de Picknickbox van de Korenmolen. Wij hebben een heerlijk gevarieerd lunchpakket samengesteld voor onderweg. Dat maakt jouw uitje nog net wat specialer. De Picknickbox is goed gevuld met verschillende broodjes, een smoothie en een zoete verrassing.

Vaderdag: geef papa een High Beer cadeau!

High Beer voor Vaderdag

Een High Beer? Jazeker! Het is de ultieme tegenhanger van de High Tea, die vaders zeker kunnen waarderen. Dit arrangement bestaat uit drie bijzondere bieren, met proefglazen en bijpassende huisgemaakte hapjes. Je ontvangt schriftelijke uitleg over de combinaties van Beer & Bites en wij zorgen voor een leuke verrassing. Welke vader zou dit nou niet willen krijgen?

Natuurlijk willen de kinderen ook graag meedoen. Daarom hebben wij voor hen de High Fris. Dit zijn drie frisdranken, twee lekkere gerechtjes en een leuke verrassing.

De High Beer wordt bij jou of een ander thuisbezorgd. Daardoor is het ook een heel geschikt cadeau voor een vader van wie je afstand moet blijven houden. Met onze High Beer ben je deze Vaderdag toch een beetje dichtbij.