Ervaar de Tuk Tuk beleving

Ontdek de mooiste plekjes van het Land van Maas en Waal op een Tuk Tuk.

Een Tuk Tuk is een veelvoorkomend openbaarvervoermiddel in Aziatische landen. Het is een gemotoriseerde riksja waarin meerdere passagiers vervoerd kunnen voeren. Het is een beleving op zich, maar nog leuker om te besturen! Dankzij de elektrische aandrijving zijn ze eenvoudig te besturen. Samen in een Tuk Tuk ontdek je Maas en Waal op zijn mooist. Dit arrangement staat garant voor een complete middag en avond genieten!

Tuk Tuk dijkentocht

Scheuren over de dijken van het Gelderse Rivierenland.

Na een korte uitleg start uw tocht over de mooie dijken van het Gelderse Rivierenland. U krijgt een routekaartje mee en verschillende tips voor leuke stops onderweg.

Elke bocht brengt iets nieuws. Het gebied ligt tussen de rivieren de Maas en Waal en staat bekend om zijn kronkelende dijken, verlaten eilandjes, schilderachtige buitenpolders en idyllische dijkhuisjes. Ontdek alle verborgen plekjes. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Korenmolen-tuk-tuk-rijden
Concept make-over De Korenmolen

Pannenkoeken bij De Korenmolen

Geniet van een heerlijk  3 gangen menu in ons sfeervolle restaurant.

Na de dijkentocht verwelkomen wij u in het restaurant van De Korenmolen. In ons sfeervolle restaurant met open keuken geniet u van een heerlijk 3-gangenmenu, bestaande uit een soep van de dag, wereldpannenkoek naar keuze en een verrassingsdessert.

Na afloop kunt u nog gezellig na borrelen op het terras of aan onze gezellige bar.

Het Programma

Ontvangst - 14.30 uur

Ontvangst met koffie/thee en wafel.

Tuk Tuk Dijkentocht - 15.00 uur

Na een korte uitleg start de dijkentocht. U krijgt een routekaartje mee en verschillende tips voor een leuke stop voor onderweg.

Diner bij De Korenmolen - 18.00 uur

Geniet van een heerlijk 3-gangen pannenkokenmenu bij De Korenmolen. Na afloop kunt u nog gezellig naborrelen.

Prijzen & Voorwaarden

Volwassenen € 66
Kinderen (4 – 12 jaar) € 54

Borg: € 250 per Tuk Tuk.
Chauffeur op aanvraag los in te huren: € 15,00 per uur per Tuk Tuk.

 • Peuters op basis van gebruik
 • Minimaal 4 (volwassen) personen, maximaal 21 personen

Voor het rijden van een Tuk Tuk is het hebben van een geldig B rijbewijs en minimale leeftijd van 21 jaar verplicht. Tijden zijn aan te passen naar uw eigen wensen.

Maximale groepsgrootte voor het Tuk Tuk rijden is 21 personen, voor grotere groepen kunnen we een combinatie maken met bijvoorbeeld varen in Elektrische sloepen.

  Direct reserveren

  Wilt u een onvergetelijke ervaring en graag reserveren? Bel dan direct 0487-542610 of vul het formulier hieronder in. U krijgt van ons een bevestiging zodra wij uw reservering hebben behandeld.   

   

  Aanhef: